Mi is a Refurbished?

A műszaki felszerelések felújítása nem csupán válasz az elektromos hulladék globális problémájának megoldására. Kiváló, racionális és ökologikus döntés, amikor verhetetlen ár / teljesítmény aránnyal rendelkező laptopot, PC-t vagy más számítástechnikai eszközt vásárol.

A Rufurbished a HP, a Lenovo, a Dell vagy a Fujitsu-Siemens legkiválóbb modelljeivel dolgozik. Nemcsak a minőség és a szolgáltatás színvonalával erősítjük piacvezetői pozíciónkat, hanem elsősorban azáltal, hogy 100%-os állapotban levő eszközökkel dolgozunk, amelyeket ügyfeleink maximális elégedettségére készítünk elő. A felújítás specialistái vagyunk – megtisztítjuk, leteszteljük és felújítjuk az elektrotechnikai berendezéseket mind funkcionálisan, mind vizuálisan – kifogástalan szinten.

Ha a felújítás során javításra szoruló termékkel találkozunk (ez a termékek legfeljebb 5%-a), akkor a kérdéses darab átvizsgált, más szóval repasszált termék. A repasszált termék javítás után még alaposabb tesztelésen megy keresztül, hogy garantálni tudjuk 100%-os működöképességét.

Vásároljon Közép-Európa legnagyobb felújítóinál,
a mennyiségi kedvezmény csak a kezdet

További információ: info@gorefurbished.hu
1