HP ProDesk 600 G3 MT

Core i5 6600 3.3GHz/8GB RAM/256GB SSD Intel HD Graphics/Win 10 Pro 64-bit
NPR5-MAR02081
2 év garanciaRaktáron 0 db
 • CPU Intel Core i5 6600 (6M Cache, 3.30 GHz up to 3.90 GHz)
 • Termék állapota Nagyon jó
 • RAM 8GB DDR4
 • HDD 256GB SSD
 • Optikai meghajtó meghajtó nélkül
 • GPU Intel HD Graphics 530
 • Rendszer Windows 10 Professional 64-bit
 • Gyártó HP
 • Szín Ezüst-fekete
 • Számítógép ház Micro Tower
 • USB 2.0 4x USB 2.0 port
 • USB 3.1 6x USB 3.1 port
 • PCI Express x16 slot
 • PCI Express x4 slot
 • PCI Express x1 slot
 • PCI slot
 • VGA 15-pin (D-SUB) Port
 • DVI Port
 • DisplayPort
 • HDMI Port
 • Soros port
 • Párhuzamos port
 • USB Type-C port
 • M.2 SATA csatlakozó

Osztályok és besorolás

Termékeink műszaki állapota 100%-os.Forgalmazásba került termékeinre teljesértékű jótállás vonatkozik.A Refurbished Laptopokat speciális terhelésteszteknek vetjük alá, ezen eredmények alapján az alábbi csoportba osztjuk termékeinket:


NB

új akkumulátor (** 12 hónap teljesítményre vonatkozó jótállás)

VD

70-több perc. (*90 nap teljesítményre vonatkozó jótállás) (internet, MS Office, általános használat)

DB

30-70 perc. (*60 nap teljesítményre vonatkozó jótállás) (internet, MS Office, általános használat)

SB

15 -30 perc. (*30nap teljesítményre vonatkozó jótállás) (internet, MS Office, általános használat)

BB

(az akkumulátor rossz/működésképtelen)Refurbished laptopok besorolása szépséghibák alapján:


 PREMIUM Class

A legnépszerűbb osztály, a jó megjelenés garantált. A terméken nincsenek szépséghibák, vagy csak aprók, szabad szemmel alig láthatóak (pici karcolás a műanyagon, ...). Néhány hetes használatnak megfelelő állapot. A kijelző 100%-os állapotban van, a termék olyan, mintha új volna.

 STANDARD Class

A kijelző és a hardver 100%-os műszaki állapotban van, de a laptopon a tartósabb használat finom jelei láthatók, például egy apró karcolás a műanyagon – a legtöbb esetben szabad szemmel alig lehet észrevenni.

 ECONOMY+ Class

Kiváló állapot, mint a Standard osztály esetében. A felületen lévő szépséghibák alaposabb vizsgálat után észrevehetőek, és a kijelzőn is lehetnek kisebb hibák (foltok vagy karcolások), de ezeket a szokásos használat közben alig lehet észrevenni. A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatt levő „Válasszon a galériából” gombra kattintva, ahol a termék közvetlenül megrendelhető.

 ECONOMY Class

Az Economy kategóriájú laptopok esetében látható szépséghibák találhatók a műanyagon vagy a kijelzőn. A hibák azonban nincsenek befolyással a termék műszaki állapotára, a készülék 100%-osan működőképes. A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatt levő „Válasszon a galériából” gombra kattintva, ahol a termék közvetlenül megrendelhető.Refurbished monitorok besorolása szépséghibák alapján:


 PREMIUM Class

A kijelző 100%-os állapotban van, a használat jelei csak a műanyag részeken láthatók.

 STANDARD Class

A Standard osztályú monitor kijelzőjén minimális szépséghibák találhatók, szokásos használat mellett alig észrevehetők (hibás pixel, karcolások). A műanyag részeken megengedettek a használat jelei.

 ECONOMY Class

Az Economy osztályú monitor kijelzőjén jobban látható szépséghibák találhatók (nagyobb karcolás, több hibás pixel, nagyobb folt, ...). A műanyag részeken fölfedezhetők a használat jelei (karcolások és rések). Ezek a hibák azonban nem akadályozzák a munkát, és a monitor teljes mértékben használható.

 LIQUIDATION Class

A Liquidation osztályú monitoron jelentős károsodások lehetnek a kijelzőn és a műanyag részeken (pixelcsíkok, mélyebb karcolások és hasonlók). Ezeknek a monitoroknak a használata kevésbé exponált helyeken javasolt, például szerverhelyiségekben. Előnyük a nagy árengedmény. A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatti „Válasszon a galériából” gombra kattintva. Itt a termék azonnal meg is rendelhető.Refurbished All in One rendszerek besorolása szépséghibák alapján:


 PREMIUM Class

A kijelző 100%-os állapotban van, a készüléken csupán kisebb szépséghibák fordulnak elő.

 STANDARD Class

A készülék látószögében minimális hibák észlelhetők, amelyek azonban nem akadályozzák a munkát. Nagyobb szépséghibák csak a készülék oldalán vagy a hátsó részen megengedettek.

 ECONOMY Class

Kisebb szépséghibák találhatók a kijelzőn, ezek azonban nem akadályozzák a munkát. Láthatóbb szépséghibák a készülék oldalán vagy a hátsó részen találhatók.

 LIQUIDATION Class

Nagyobb szépséghibák találhatók a kijelzőn, ezek azonban nem akadályozzák a munkát. Ebben a kategóriában a műanyag részek károsodása nagyobb lehet (repedezett, letört). Az osztályba tartozó készülékek előnye a jelentős árengedmény. A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatti „Válasszon a galériából” gombra kattintva. Itt a termék azonnal meg is rendelhető.Refurbished asztali számítógépek besorolása szépséghibák alapján:


 PREMIUM Class

A legnépszerűbb osztály, a jó megjelenés garantált. A terméknek nincsenek szépséghibái, vagy ezek csak minimálisak, szabad szemmel alig láthatóak (apró karcolás a műanyagon, ...). A készülék néhány hetes használatnak megfelelő állapotban van.

 ECONOMY Class

A számítógépen észrevehető szépséghibák vannak a műanyag, valamint a fém alkatrészeken. A számítógép természetesen 100%-ban működőképes, a szépséghibák nem befolyásolják a műszaki állapotot. A termékről részletes felvételek találhatók a galériában, amelyek előhívhatók az ár alatti „Válasszon a galériából” gombra kattintva, ahol a termék közvetlenül megrendelhető.

Refurbished nyomtátok besorolása szépséghibák alapján:


 PREMIUM Class

A legnépszerűbb osztály, a termék jó megjelenése garantált. Szabad szemmel alig látható szépséghibák találhatók rajta (kisebb karcolás a műanyag részeken, ...). Néhány hetes használatnak megfelelő állapot.

 ECONOMY Class

A nyomtatónak láthatóbb szépséghibái vannak a műanyag, valamint a fém alkatrészeken. Természetesen 100%-ban működőképes, a szépséghibák nem befolyásolják a műszaki állapotot. A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatti „Válasszon a galériából” gombra kattintva. Itt a termék azonnal meg is rendelhető.

Refurbished mobiltelefonok besorolása szépséghibák alapján:


 PREMIUM Class

A legnépszerűbb osztály, a jó megjelenés garantált. A terméken nincsenek szépséghibák, vagy csak minimálisak, szabad szemmel alig láthatók (apró karcolás a műanyagon, ...). Néhány hetes használatnak megfelelő állapot. A kijelző 100%-os állapotban van, a termék olyan, mint az új.

 STANDARD Class

A készülék 100%-os műszaki állapotban van, de a korábbi használatnak lehetnek rajta nyomai, például egy apró karcolás. A legtöbb esetben ezek szabad szemmel alig láthatók.

 ECONOMY+ Class

Jó állapotban levő készülék, szinte olyan, mint a Standard osztály. A felületen lévő szépséghibák némileg láthatók, és a kijelzőn is lehetnek kisebb hibák (foltok vagy karcolások). A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatti „Válasszon a galériából” gombra kattintva. Itt a termék azonnal meg is rendelhető.

 ECONOMY Class

Az Economy készülékek felületén vagy a kijelzőn kisebb-nagyobb szépséghibák találhatók. Ezek a hibák azonban nincsenek befolyással a termék műszaki állapotára, ezért a készülék 100%-ban működőképes. A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatti „Válasszon a galériából” gombra kattintva. Itt a termék azonnal meg is rendelhető.Reklamációs feltételek


A jótállás a berendezés anyagi vagy műszaki hibáira terjed ki, amelyek a gyártás közben keletkezhettek.

 • A garancia nem vonatkozik a termék hibáira, melyek helytelen kezeléssel vagy nem megfelelő használattal keletkeztek (különösen a termék műanyag részeinek a meghibásodása, a kijelzőn lévő karcolások melyek a helytelen tisztítással keletkeztek, ütéssel keletkezett károsodásra...), helytelen használattal vagy javítással, melyek a használati utasítással ellentétben letetek végrehajtva vagy az elektrosztatikus kisülésel való károsodásra.
 • A garancia nem vonatkozik a berendezés meghibásodásaira, melyek hibás szoftver használatával keletkeztek.
 • Az eladó nem vállal felelősséget a termék felvételi adathordozóján tárolt adatok elvesztéséért, károsodásáért vagy a velük történő visszaélésekért. A termék javítása előtt a vásárló kötelessége biztosítani a szükséges adatok biztonsági mentését és megakadályozni a lehetséges visszaéléseket.
 • Az eladó nem garantálja a megvásárolt bővítőelemek teljes kompatibilitását, ha azok más eladótól az eladó jóváhagyása nélkül lettek beszerezve.
 • A garancia nem terjed ki a természeti katasztrófákkal, erőszakos használattal, időjárási viszonyokkal vagy rendkívüli körülmények közti használattal történő károkra.
 • A garancia az eladó által nem felhatalmazott személy jogosulatlan beavatkozása esetén megszűnik.
 • A garancia akkor sem marad érvényben, ha a vevő a figyelmeztetések ellenére súlyosan megsérti a használati útmutatóban leírt működési és felhasználási irányelveket.
 • A laptopok esetében a garancia nem vonatkozik az akkumulátorra.

Reklamációs (panasztételi) eljárás


A reklamációs eljárás a Szlovák Köztársaság következő törvényei és elrendelései szerint íródott:
a Polgári Törvénykönyv 40/1964 számú törvényének móodosított formájában
 a fogyasztóvédelmi törvény 634/1992 számú törvényének módosított formájában

 • A vásárló köteles a termék ellenőrzését azonnali hatállyal végrehajtani a kiszállítás után. Az ellenőrzést úgy kell végrehajtani, hogy minden meghibásodást észleljen, melyet egy átlagos szakmai áttekintésnél észlelni lehet.
 • A vásárló köteles minden ilyen meghibásodást azonnal jelenteni az eladónak. A később jelentkezett meghibásodásokat kénytelen jelenteni akkor, amikor azokra rátalált ellenőrzés közben.
 • A vásárló köteles a reklamáció eljárását írásban, telefonon vagy személyesen az eladó székhelyén indítani. Szükséges jelenteni a hibás termék típusát és a lehető részletesebben a hiba jellegét leírni, továbbá feltüntetni a vásárló adatait (név, telefonszám), vagy az eladó által értesítendő személy adatait.
 • A vásárló a termék reklamációja esetén kötelező felmutatni a reklamáció jogosultságát a vásárlás igazolásával (számla, készpénz-átvételi elismervény vagy szállítólevél). Ha a vásárló a fenti dokumentumok egyikét sem mutatja fel, a javításra nem vonatkozik a garancia.
 • Ha a vásárló olyan hibát jelent, amelyre a garancia nem vonatkozik (pl. a reklamációs feltételek be nem teljesülése, a hiba rossz bejelentése, a jótállás lejárta után való bejelentés stb.), az eladó kérheti a javítás közben keletkezett kiadások összegének teljes megtérítését. A javitás ára ebben az esetben a javitási központ aktuális árai szerint kerülnek kiszámításra.

Hasonló termékek

1